Participa-hi

Exposició del POUMEn l'elaboració d'aquest nou POUM per la ciutat de Reus es vol tenir present la veu del ciutadà i la seva opinió. És per això que aquí us descrivim els diferents mètodes que s'han creat per tal que tothom pugui aportar suggeriments, comentaris, etc. En definitiva, una forma de fer que el POUM arribi al ciutadà.

Un dels documents relacionats amb el POUM, el Pla Local d'Habitatge, està en procés de revisió. El document final es prendrà com a referència en l'elaboració del POUM fins al 2032.

Participa en la revisió del Pla Local d'Habitatge

L’Ajuntament de Reus, a través de les regidories d’Arquitectura i Urbanisme i de Participació i Ciutadania impulsen un procés de participació per incorporar a la Revisió del Pla Local de l’Habitatge les aportacions de la ciutadania, de les entitats i dels òrgans de representació constituïts (la Comissió Especial de Polítiques d’Habitatge Social, el Consell Assessor d’Urbanisme i el Plenari del POUM).

El procés de participació permetrà donar a conèixer els objectius de la revisió del Pla Local d’Habitatge de Reus 2014-2021, i a la vegada conèixer les opinions de diferents agents socials, col·lectius i ciutadans entorn al Pla. Es vol, així, validar el Pla Local d’Habitatge amb el màxim consens ciutadà.

Pots dir-hi la teva a través del correu electrònic habitatge@reus.cat

Registra la teva al·legació al Catàleg de Masos

Per tal de realitzar una al·legació registrada al Pla Especial Urbanístic del Catàleg de masos en sòl no urbanitzable —document que s'integra en el POUM— podeu utilitzar qualsevol d'aquestes vies:

  • Presencial: Oficina d’Atenció Ciutadana – OAC (Pl. Mercadal, 1 – 43201 Reus) i Serveis Territorials (Edifici del Mercat Central. C/Sardà i Cailà s/n, 1er pis.)
  • Correu postal (Registre general – Pl. Mercadal, 1 – 43201 Reus)

El termini és obert fins al 20 de març de 2013. Consulta la informació sobre el tràmit o descarrega't el formulari d'al·legacions en aquest enllaç 

Digues la teva sobre l'Avanç del POUM

Formulari on es poden fer les aportacions que els ciutadans vulguin. No tenen efectes legals però totes elles seran valorades per l’equip redactor. Cliqueu aquest enllaç per accedir-hi.