S’incrementen les mesures de seguretat a la deixalleria municipal

Dilluns, 26 Octubre, 2015 - 10:00

L’empresa concessionària del servei de neteja viària i recollida d’escombraries de Reus, Fomento de Construcciones y Contratas, responsable de la gestió i manteniment de la deixalleria municipal, ha culminat els treballs per reforçar la seguretat a la instal·lació municipal, arran dels incidents produïts a la deixalleria a causa de la presència de persones alienes al servei dins les instal·lacions. Les mesures de seguretat s’han acordat conjuntament entre la regidoria de Via Pública i Medi Ambient, la Guàrdia Urbana i l’empresa concessionària del servei.

La deixalleria municipal comptarà amb un servei de vigilància privada i sistema d’alarma per controlar els accessos a la instal·lació. Així mateix, s’han instal·lat càmeres de seguretat, connectades amb la sala de control central de la comissaria de la Guàrdia Urbana. Finalment, s'ha revisat la tanca perimetral i s’ha instal·lat una malla per limitar la visió interior de la deixalleria. Totes aquestes mesures van a càrrec d’FCC.

El paquet de mesures de seguretat es completa amb una presència més intensa del servei de patrullatge de la Guàrdia Urbana a l’entorn de la deixalleria.