Via Pública instal·la divuit jardineres als carrers de Sant Llorenç i la Galera

Divendres, 31 Juliol, 2015 - 13:15

La regidoria de Via Pública i Medi Ambient ha instal·lat durant les darreres setmanes nou jardineres al carrer de Sant Llorenç i nou més al carrer de la Galera, en el marc de les accions que es porten a terme des de l'Ajuntament per enriquir el patrimoni floral i vegetal de la ciutat i millorar-ne la imatge utilitzant les flors i les plantes com a elements paisatgístics i d'embelliment.

Tal i com recorda el regidor de Via Pública i Medi Ambient, Hipòlit Monseny, la instal·lació d'aquestes noves 18 jardineres en aquests indrets també ha estat “fruit del diàleg mantingut amb els comerciants d'aquests carrers, que van suggerir la possibilitat d'incorporar aquests punts florals per millorar la imatge i l'ambient d'aquestes zones”. Les jardineres presenten durant aquests mesos d'estiu plantes de temporada i, quan arribin els mesos de clima més fred, se substituïran per la Thuja. El conjunt d'aquesta intervenció ha suposat una inversió d'uns 3.900 euros i els treballs han anat a càrrec de la Brigada Municipal.

L'Ajuntament de Reus manté d'aquesta manera el criteri d'impulsar la presència de flors i vegetació com a element paisatgístic de qualitat arreu de la ciutat. Recentment el municipi ha estat reconegut per l'associació Viles Florides i el pròxim mes de setembre l'Ajuntament rebrà l'acreditació d'aquest reconeixement en un acte que es realitzarà a Sant Hilari Sacalm (Selva). L'associació Viles Florides ja integra 68 municipis reconeguts i més de 250 iniciatives florides entre espais públics florits, col·lectius florits, racons florits i llars florides.