Missatge del regidor

 


Miquel Domingo
Regidor d'Arquitectura
i Urbanisme

El Pla d’Ordenació Urbana Municipal és l’eina que ha de marcar els criteris bàsics a partir dels quals es construirà el model de ciutat dels propers anys, un document estratègic que exposarà les intencions i els principals eixos de creixement i de desenvolupament que la pròpia ciutat ha escollit per al seu futur.

Els nous espais d’activitat econòmica que avui conviuen amb els espais industrials clàssics, la voluntat d’integrar el paisatge i l’entorn natural en l’univers urbà, la mixtura d’usos com a exponent de la qualitat urbana entesa com un element de convivència i cohesió i el nou marc territorial que en un món global ens explica més enllà dels límits municipals, són algunes de les qüestions que tenim sobre la taula. I de la resposta que entre tots i totes siguem capaços de donar dependrà la fesomia i les funcionalitats de la ciutat en què viuran els nostres fills i que donarà continuïtat al llegat que hem rebut. 

És en aquest contetx, per donar resposta a aquestes preguntes i posicionar la ciutat en un escenari ple d’oportunitats i de reptes, que tenim al davant una feina intensa: l’elaboració del nou POUM. Una feina oberta no només als tècnics i especialistes sinó al conjunt de ciutadans i ciuatadanes que fan de Reus una ciutat viva.

Miquel Domingo
Regidor d'Arquitectura i Urbanisme

Juny 2012