Missatge de l'alcalde

 

Carles Pellicer
Carles Pellicer
Alcalde de Reus

Les ciutats són organismes vius que evolucionen d’acord amb les necessitats i els desitjos de les persones. Per això, i perquè la rutina del dia a dia no esborri les traces de la identitat que les ciutats van escrivint al llarg dels segles, de tant en tant cal aturar-se a repensar la forma en què les ciutats evolucionen. 

En aquests moments, Reus ha obert aquest procés, un procés per definir com vol que sigui el futur urbanístic, un procés de reflexió i debat que ha d’orientar les decisions que es prendran al voltant de temes diversos: quin ha de ser el nostre model de creixement, quins espais han d’acollir i propiciar la dinamització econòmica, de quina manera el paisatge i el verd ha d’imbricar-se en el teixit urbà, com les infraestructures han de garantir una millor connexió amb el territori. 

Comptem ja amb un primer document de treball, l’Avanç del Pla, una proposta a partir de la qual caldrà definir el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) dels propers anys. Des d’aquest espai, vull convidar-vos molt especialment a fer-hi les vostres aportacions perquè el resultat final sigui l’expressió més oberta i plural del Reus del futur.

Carles Pellicer Punyed
Alcalde de Reus

Juny de 2012