Missatge de la regidora

 

Àngels Tello
Àngela Tello
Regidora de Participació i Ciutadania

Els carrers i les places són una expressió genuïna de la nostra identitat i de la nostra manera de ser i de viure: gent gran, infants, treballadors i treballadores, visitants ocasionals, comerciants, artistes... Totes i cadascuna de les persones que trepitgem el carrer fem la nostra aportació al dia a dia d’una ciutat que al llarg dels anys ha estat capaç de modelar el seu caràcter a partir de la suma de totes aquestes aportacions.

Avui, en el marc del procés d’elaboració del POUM, el projecte que ha de definir com serà Reus els propers anys, cal més que mai aquest diàleg i aquesta interacció. Per això el procés d’elaboració s’ha pensat en clau de participació ciutadana, perquè no només els tècnics i especialistes hi facin les seves aportacions: la lectura que els veïns i veïnes de la ciutat fem cada dia del nostre entorn és també una lectura rellevant, com ho és la projecció dels nostres desitjos de futur per fer una ciutat més còmoda, més amable, més humana, més oberta i més plural, una ciutat que afavoreixi les relacions entre les persones, la convivència i la cohesió, on tothom tingui espai per treballar i expressar-se. 

Aquest és el repte que tenim al davant i que, en definitiva, ha de donar forma a aquest projecte, al qual us convido a afegir-vos.

Àngela Tello
Regidora de Participació i Ciutadania 

Juny 2012