Apps Municipals

Al directori d’aplicacions municipals de l’Ajuntament de Reus trobaràs APPs d’utilitat al servei del ciutadà sobre temàtiques diverses com la cultura i l’oci, la mobilitat i els transports, la tecnologia, el turisme i altres serveis.

NOVETAT!
Aparcar APP Icona

Aparcar App

Aparcar App, el servei de pagament per a estacionament en zona blava de Reus, Cambrils, Tarragona, Valls i Salou... Oblida't de buscar parquímetre! Paga pel temps real d'estacionament i sense necessitat d'usar monedes. I ara, amb el servei de Via P integrat: aparca als pàrquings de Reus i oblida't del tiquet. Fes via amb ViaP!

Reus Transport

Reus Transport

El servei de transport públic de la ciutat de Reus. Si vols saber quan arribarà l'autobús a la teva parada i planificar la teva ruta, t'has de baixar aquesta aplicació oficial de REUS TRANSPORT.

NOVETAT!
Rutes Reus Icona

Rutes Reus

L'app d'experiències i rutes a Reus amb tres grans propostes: el passeig de la Boca de la Mina, les rutes saludables i el mapa cultural.

NOVETAT!
Reus Compra Responsable logo

Reus Compra Responsable

Comerç en línia i distribució ecològica a domicili per a tota la ciutat. Reus Compra Responsable és un projecte únic i singular, per impulsar la transformació del model comercial, adaptar-lo als reptes socioeconòmics que planteja la pandèmia i reforçar la viabilitat del comerç local com a font d’ocupació i activitat econòmica.


Gaudí Centre Reus

Aplicació d'audioguies del Gaudí Centre de Reus

Icona APP Visit Reus

Visit Reus

Visit Reus és una oportunitat única per descobrir, explorar i conèixer de primera mà una part fonamental del patrimoni de la ciutat. La polsera, pensada per a totes les edats i per un preu únic, et permet accedir lliurement i en l'ordre que tu vulguis a cinc dels espais més emblemàtics i simbòlics de Reus de la manera més fàcil i còmoda.

Icona App Reus City

Reus City

Reus City l'aplicació mòbil que et permet consultar les activitats i esdeveniments de la ciutat segons la vostra ubicació a més d'una altra informació útil com què visitar, on menjar i molt més!